Hvad er Bach Blomsterremedier homøopati?

 

Bach Blomster er en blid helbredelsesmetode som er kendt og skattet af tusinder af mennesker verden over. Den blev udviklet i begyndelsen af det 20. århundrede af den engelske læge Dr. Edward Bach, som mente at årsagen til alle
sygdomme skal søges i sjælen. 

Gennem sit intuitive arbejde med vilde planter fandt Dr. Bach frem til 38 blomster, som med deres lægende egenskaber dækker hele menneskets spektrum af ubalancer. Ved at indtage udtræk af disse blomster hjælper man organismen til at helbrede sig selv. 

Blomsterne går ind og “healer” den følelsesmæssige blokering, som har en psykisk virkning på en HSP, eks. sanserne er særlige åbne og modtagelige for alle gode som negative energier. Blomsterne går ind og skaber balance i sindet, da det er ude af kontrol når man følelsesmæssigt falder igennem. Når man indtager Blomsterne så “lukker” man for den energi som er i ubalance, og bliver sig selv igen. 

Virkningen er på ingen måde som et beroligende middel, men tværtimod giver det balance i sindet.... som jo er ude af kontrol og man mister sig selv. Ikke at man lukker ned for sanserne, men skaber en naturlig balance. Når man har taget en behandlingsflaske, så har sindet repareret ubalancen, og man kan fortsætte sit liv igen i balance. Man kan sagtens indtage blomster sammen med andre hjælpemidler, da det er et naturprodukt. Bach Blomster understøtter evnen til at leve sit liv i harmoni.

Jeg anvender i dag som Zoneterapeut og Registreret Bach Blomsterterapeut ( især særlige sensitive har rigtig stor glæde af disse blomsterdråber).Jo, mere balance jeg kan give i form af en behandlingsflaske fra Bach Blomster som går ind og balancerer sind og sjæl, jo mere kan man leve med sine særlige evner, som jo er en gave at have med sig. Mange syntes at det er en konflikt, jeg fortælle gerne hvordan man kan leve med sin sensitivitet og have en GLAD hverdag med Bach Blomster.

En flaske Bach Blomster "personlig" behandlingsflaske, pris: 150 kr.

 

Bach Blomster  Registreret terapeut