Bach Blomster, homøopatisk behandling

 

Protræt foto 1

Bach Blomster homøopati, er en blid helbredelsesmetode som er kendt og skattet af tusinder af mennesker verden over. Den blev udviklet i begyndelsen af det 20. århundrede af den engelske læge Dr. Edward Bach, som mente at årsagen til alle sygdomme skal søges i sjælen. 

Gennem sit intuitive arbejde med vilde planter fandt Dr. Bach frem til 38 blomster, som med deres lægende egenskaber dækker hele menneskets spektrum af ubalancer. Ved at indtage udtræk af disse blomster hjælper man organismen til at helbrede sig selv. 

Blomsterne går ind og “healer” den følelsesmæssige blokering, som har en psykisk virkning på en HSP, eks. sanserne er særlige åbne og modtagelige for alle gode som negative energier. Blomsterne går ind og skaber balance i sindet, da det er ude af kontrol når man følelsesmæssigt falder igennem. Når man indtager Blomsterne så “lukker” man for den energi som er i ubalance, og bliver sig selv igen. 

Virkningen er på ingen måde som et beroligende middel, men tværtimod giver det balance i sindet.... som jo er ude af kontrol og man mister sig selv. Ikke at man lukker ned for sanserne, men skaber en naturlig balance. Når man har taget en behandlingsflaske, så har sindet repareret ubalancen, og man kan fortsætte sit liv igen i balance. Man kan sagtens indtage blomster sammen med andre hjælpemidler, da det er et naturprodukt. Bach Blomster understøtter evnen til at leve sit liv i harmoni.

Jeg anvender i dag som Zoneterapeut og Registreret Bach Blomsterterapeut (behandler især særlige sensitive er glade for disse dråber!). Jo, mere balance jeg kan give i form af en behandlingsflaske fra Bach Blomster som går ind og balancerer sind og sjæl, jo mere kan man leve med sine særlige evner, som jo er en gave i sig selv.

 

Bach Blomster samtale/rådgivning  - både til voksne og børn

En dybere samtale, hvor jeg / vi finder frem til konflikten/ problemstillingen og behandler "årsagen" frem for "symptom" via Bach Blomster remedier. eks. modløshed, frustration, mindre selvværd, utålmodighed, jalousi, angst, skilsmisse, stress, kontrol, angst, m.m.

Særligt sensitive børn reagerer overfor ændringer af faste rammer i hverdagen, nye søskende, ny skole, kan ej sove, over kontrol, mange mennensker / skilsmisse, støj/ larm, nyt/ anderledes mad m.m.

Børn under ca. 13 år anbefales det at dele tiden op, så det er forældre alene der er i samtale omkring barnet, aftales efter behov for det enkelt barn

  • Voksne:               Pris 700 kr. - ca. 1 time - inkl. 1 stk. Bach Blomster behandlings flaske ( værdi 150 kr.)
  • Børn u/ 10 år      Pris 600  kr. - ca. 1 time - inkl. 1 stk. Bach Blomster behandlings flaske ( værdi 150 kr.)

Telefonisk samtale: Tid aftales forud, du forbedreder dig og vi tager den tid som du har brug for. Pris 10 kr. pr. minut  (samme takst som ovenstående) + behandlingsflaske inkl. port/fragt på 200 kr./  Beløb overføres via Netbank eller MobilePay (normal samtale varighed mellem 20-30 minutter)

 

 Bach Blomster