Særligt sensitiv? .... er dit liv i ubalance?

Vil du lære at leve i balance, så har du nu muligheden for at deltage på et 1 dags kursus

  • Bliver du hurtigt overstimuleret, udmattet, drænet for energi?
  • Føler du ofte at du mister dit selvværd eller selvtillid og bebrejder du, dig selv?
  • Har du svært ved at indfri dine egne krav og høje forventninger?
  • Reagerer du ofte uhensigtsmæssigt, i pressede situationer?
  • Lever du i frygt eller angst, og/eller er bange for at slippe din kontrol?
  • Har du mere empati end andre?

 

Ca. hvert femte menneske er født med et nervesystem, der er ekstra modtageligt for indre og ydre stimuli af enhver art. De bemærker og opfatter indtryk, følelser og stemninger, som andre måske ikke lægger mærke til. At være særligt sensitiv kan give stress og give følelsen af, at være energiforladt. Du stiller måske alt for store krav til dig selv og har svært ved at sige fra. Måske lader du dig, som særligt sensitiv, alt for let udnytte af andre og bliver taget for givet, som kan give et lavt selvværd og du til tider føler dig ensom i din sensitivitet.

Som særligt sensitiv, er det til tider svært at leve i balance, holde fokus, have og vedligeholde socialt netværk, arbejde, skole m.m. På kursusdagen vil du få hjælp til hverdagens udfordringer – få indsigt i hvordan du selv kan ændre din hverdag, samt hjælp til at få et mere indholdsrigt liv og ikke mindst være i balance, leve sundt, og være glad. Med disse værktøjer, vil du dagligt være klædt på til, at modtage dagens udfordringer med overskud og smil.

Husk som særligt sensitiv, så er det kun dig der kan ændre tingenes tilstand. Det er ikke ”de andres skyld” – men det er dit eget ansvar at få en lykkeligere hverdag. Du går glip af indre glæde og lykke, hvis ikke du lever i balance med dig selv!

På kursusdagen lærer du, hvordan du selv kan genvinde din egen balance. Du vil få indsigt i at møde din indre konflikt, energislugeren – og hvad kan du selv bidrage med.?

Du kan komme og deltage og blot lytte, og tage de værktøjer med hjem, som passer lige til dig og dit liv, så du kan leve i dit liv i balance. Derfor vil der ikke være personlige coaching, fremlæggelse af dit liv/ problemer.

På kursusdagen vil du, også lære at meditere samt få hjælp til, hvordan du selv kan meditere i din hverdag. Det kan være ved daglig kortvarig meditation, eller hvad der passer ind i din hverdag.

Jeg har 9 års erfaring med hjælp og rådgivning til særligt sensitive. Mange kommer udkørte, energiforladte, eller føler pludselig ekstra angst ved livet. Jeg hjælper klienten til at spotte hverdagens energisluger(e), og kommer med forslag til, at komme styrket og afbalanceret tilbage til hverdagen.

Pris: fra kl. 10:00 til 16:00 (inkl. kaffe/ the/ snack)

Kursus sted:

Tilmeld / betaling: