Vita Bjergskov Brandstrup

Jeg har brugt Stine i forbindelse med Bachs blomstermedicin til mine børn. De er begge særligt sensitive og min ene søn har ligeledes en autismediagnose. Stine er fagligt dygtig og kan varmt anbefales. Begge børn har oplevet fremgang ved dagligt brug af dråber. Jeg vil bestemt bruge Stine fremover.

Helle Schmidt Kirkegaard

Jeg føler at Stine er nem at snakke med, god til at lytte, god til at sætte sig ind i klientens sted. Kan se hvis der er noget galt, så klienten kan få den hjælp de har brug for.

Lotte Caroline Träger

Stine giver så meget af sig selv og det er dejligt at kunne spejle og sparre sammen med hende.

Jeg vil varmt anbefale at komme til hendes kursus.

Charlotte

Jeg vil også sige tak for en rigtig dejlig kursusdag.  Du er rigtig god til at formidle dit budskab om et liv som særligt sensitiv.

Der var flere ting fra dit kursus, som jeg tog med mig hjem. Det var helt sikkert øvelsen med at stå op og samle hænderne foran kroppen med lukkede øjne. Samt at ryste/stryge negativiteten væk fra ens aura. De praktiske øvelser gjorde godt for mig, så jeg kan komme i balance.

 Men også at få sat ord på at det er helt tilladt at være særlig sensitiv, uden at jeg føler mig asocial. Jeg skrev 6 linjer i vores stille halve time til sidst - og de linjer vender jeg tilbage til for at minde mig om mine prioriteter. Bl.a. at jeg skal huske at tage min alenetid hver dag, uden at jeg føler mig mærkelig og ikke gider at være sammen med andre.

Herudover er jeg begyndt at melde ud i min omgangskreds, at jeg er særligt sensitiv. Jeg er glad over mit liv:-).

Louise Mahler

Tak fordi at du har skubbet mig ind i den her verden. Du har nemlig været en stor faktor og betydet rigtig meget for vores familie det sidste ½ år. Du har plantet nogle tanker i mit hoved som jeg ved vil få positiv indflydelse på fremtiden. Vi har taget nogle gode snakke herhjemme om hvad vi ønsker af hverdagen og efter sommerferien vil vi starte på en frisk med en hverdag som har mulighed for at give os det som vi virkelig ønsker og ikke bare fare afsted med hovedet under armen for at ”nå så meget som muligt”.

Det blev langt – men kort sagt vil jeg bare takke dig!