Om Stine

Hjemmeside hvem er stine"Ja, jeg er særligt sensitiv"

Eksam. Zoneterapeut (RAB Behandler) + Registreret Bach Blomster terapeut - Særligt sensitiv terapeut

Jeg har haft egen klinik i 9 år, hvor jeg sideløbende har uddannet mig med kurser som Kranio Sakral, Tankefeltterapi TFT/EFT, Biopati og ernæring/kost og psykoterapi samt cancerbehandling.

Jeg har en bred erfaring med at behandle alle aldre, begge køn, voksne, unge, børn, mit speciale er ”særligt senstive”

Mange ved ikke at de er sensitive, før de kommer hos mig. De reagerer fordi kroppen danner en blokering, så de ikke kan komme videre i livet hverken fysisk eller psykisk (blokeringer = stress)

Blokeringer kan være ALT fra nedsat energi, hovedpine/migræne, dårlig fordøjelse, mavesmerter, vejrtrækningsproblemer m.m. Organerne i kroppen kører på nedsat energi eller kan være på overenergi, der er ingen balance. Derfor smerte i krop og sjæl. 

For særligt sensitive starter symptomerne f.eks. med mindre selvværd, angst, manglende livsenergi, ekstrem kontrol m.m.

Hvis man ikke lytter til sig selv, bliver man til sidst syg, da mange ikke ved at de er sensitive. Når en klient har været hos mig, så siger de ofte ”endelig er der en der forstår mig”. Man behøver ikke at være sensitiv for at gå ned med stress, årsagen kan også være for høje forventninger til os selv!

Ved hjælp af samtale, får man værktøjer med hjem, som man kan benytte, når ”energislugerne” dukker op. En "energislugerne" kan f.eks. være angst, frygt, usikkerhed, ensomhed, jalousi, mindre selvværd, kontrol, magt m.m.

”Jeg går ind for årsagsbehandling frem for symptom behandling”

Registreret RAB behandler og godkendt af Sygesikringen DK https://www.sygeforsikring.dk/find-behandler?c=Zoneterapeut&f=2665&t=2670&g=ALL

Link til behandlerliste hos ZoneConnection Terapeutforening http://www.zct.dk/index.php?side=find-en-terapeut